Canine Caviar valikoimiin
Canine Caviar valikoimiin

Kaikki Canine Caviar koiranruoat lisätään valikoimiin

Canine Caviar on ainoa markkinoilla oleva emäksinen lemmikkien ruokasarja, joka on suunniteltu taistelemaan sairauksien ja syövän syntyä vastaan elimistön happamuusastetta säätelemällä.

Miten alkalinen ruoka voi ehkäistä syövän kehittymistä?

Elimistön kudokset ovat herkkiä monentyyppisille sairauksille, kuten syövälle, mikäli soluilla ei ole riittävästi happea käytössään. (happamat ruoat) Tällöin elimistön solut joutuvat turvautumaan hapettomissa oloissa tapahtuvaan ns. anaerobiseen aineenvaihduntaan. Viime vuosina on tieteellisissä tutkimuksissa osoitettu, että syöpäsolut valitsevat kasvuympäristökseen nimenomaan vähähappisen, anaerobisen ympäristön. Kudokset tarvitsevat happea toimiakseen normaalisti ja pysyäkseen terveinä. Sen sijaan hapot kykenevät estämään hapen pääsyn kudoksiin, jolloin kudosten aineenvaihdunta siirtyy anaerobiseen suuntaan. Happamista kudoksista puuttuu siis happea.

Happamuus määritellään pH-asteikon (0-14) avulla. pH 7 on neutraali, yli 7 emäksinen ja alle 7 hapan. Veren, imunesteen sekä aivo- ja selkäydinesteen pH on normaalisti noin 7.4. Hieman tätä emäksisemmässä ympäristössä syöpäsolut inaktivoituvat ja yli pH 8.5 ne kuolevat, terveiden solujen pysyen elossa. Hapan

ympäristö on syöpäsolujen suosimaa ja se myös edistää syöpäsolujen kasvua. Itse asiassa suuri